MEI WAH

MEI WAH Oriƫntaals restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3672 beoordelingen
24 okt 2021 om 22:11 Al zeker 30 jaar lang is dit veruit het beste Aziatische restaurant van heel Amsterdam noord, zonder twijfel ! Altijd heel lekker eten en heel vriendelijk personeel. Ik heb hier zelfs nog nooit 1 klacht over gehad of koud eten gekregen.
23 okt 2021 om 21:40 Lekker eten, maar is wel eens anders geweest! Ietwat te zout, zou minder kunnen dan is het ook lekker! Ik had aangegeven dat ik het om 18:00 wilde hebben, maar zijn toch eerder gekomen! Beter te vroeg dan te laat!
23 okt 2021 om 15:21 Lang moeten wachten. Nasi goreng yeung chow besteld, maar die is heel anders dan ik gewend ben. Zie nu in het menu dat in hun yeung chow geen garnalen meer zitten. MAAR DAN IS HET GEEN YEUNG CHOW. Nieuwe kok ?? Of geheel nieuwe eigenaren ? Jammer ...
23 okt 2021 om 10:17 Smakelijk gegeten.
21 okt 2021 om 23:32 lang moeten wachten, eten was niet heel warm.
17 okt 2021 om 19:34 Het duurde 80 minuten voordat ik mijn eten had. Het eten was koud en heb ik moeten opwarmen. Hierna was de smaak prima, maar dit kan niet de bedoeling zijn.ijn bestelling was ook niet goed doorgekomen.
17 okt 2021 om 11:12 Goed
16 okt 2021 om 19:44 Prima in orde en bezorgd met 17 minuten.
15 okt 2021 om 18:20 Het was weer heerlijk!
15 okt 2021 om 17:35 Excelente eten kwaliteit ,netjes op tijd
14 okt 2021 om 20:45 Nooit te vroeg nooit te laat. Kwaliteit eten goed.
13 okt 2021 om 22:45 Eten op zich was prima, de bezorging een rommeltje en duurde uiteindelijk 2 uur, naar verluidt wegens een storing bij Thuisbezorgd.